Gyógycipők, Talpvizsgálat, Betétek, Lábápolás

Talpbetétek - Betét Kft.

betet_dakar_talpbetet.jpg Fájos sarkakra, sarkantyúkra. Támaszt nyújt a lábnak járás közben, védi a mikrorezgésektől és tehermentesíti a sarkat. A talp számára puha, mintha a legfinomabb perzsa szőnyegen járnánk. Az izomzat és a láb csontozata számára ideális alátámasztást biztosít. Használata során a kényelmi és a gyógyászati célok együttesen teljesülnek.
Megrendelhető a webáruházba is.
Méret: 35-48  
   
Vényre nem írható fel!  

kĂŠk betĂŠt mikrĂłs.jpg

Az innovatív, thermoplasztikus, formászható CARBOTEC anyag, meleg hatására kiválóan formázható. Cipőbe illeszthető. Érdemes rögzíteni, mint a starflexet. Megrendelhető a webáruházba is.
Méret:35-48Vényre nem írható fel!

 

starflex.jpg

STARFLEX-GLOBUS hőre formázható (thermoplasztikus) félkész lúdtapbetét. Cipőbe kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető.
Méret: 33-4618 év alatt vényre felírható!

 

memopur-sport.jpg

MEMOPUR SPORT rezgéscsillapító lúdtalpbetét, harántemelővel. Támaszt nyújt a lábnak sportolás közben, miközben a láb nagy terhelés alatt áll.
Különböző mozgásformájú sporttípusokra ajánlott párnázással. Könnyen tisztítható kék, piros és narancssárga fedőréteggel.                                                          Megrendelhető a webáruházba is.

Méret:35-48Vényre nem írható fel!

 

sajkabetĂŠt.jpg

MEMOPUR GYEREK SAJKABETÉT, kék mikrószálas fedőréteggel.
Méret: 21-4618 év alatt vényre felírható !

 

Sunbed kicsi.jpg

SUNBED SIX M rugalmas kényelmi talpbetét, színes fedőréteggel és légáteresztő habpárnázással. Oldószer és ragasztó mentes. Mosogépben mosható maximum 30°-on kímélő programmal.                                                          Megrendelhető a webáruházba is.
Méret:23-48Vényre nem írható fel!

 

Cukor beteg jo.jpg

DIABÉTESZ betét. A fő funkciója a TEHERELOSZTÁS és a REZGÉSCSILLAPÍTÁS. Különböző anyagösszetétellel készül, az ügyfél egyedi igényei alapján. Előrehaladott neuropathia esetén, erős deformitásnál / csonkolt lábnál/egyedi igény szerint: harántemelővel és / vagy hosszboltozat emelővel. Egyedi igény szerint: fedőréteg, akár növényi cserzésű juh nappabőr fedőréteggel.
Méret:33-48Vényre nem írható fel!

 

thermoplast.jpg

THERMOPLASZTIKUS lúdtalpbetét, egyedi méretvétel alapján. A megerősített merevítő anyag extra-tartást biztosít. A perforált aktívszenes habszivacs fedőrétege antibakteriális és légáteresztő. A betét harántboltozat emelővel van kialakítva.
Méret:31-4618 év alatt vényre felírható!

 

szenvics betĂŠt.jpg


SZENDVICS SZERKEZETŰ lúdtalpbetét, perforált EVA fedőréteggel, többfajta színben. Beépített harántemelővel és hosszboltozat emelővel.


Méret:23-46Vényre nem írható fel!