Gyógycipők, Talpvizsgálat, Betétek, Lábápolás

Podiart számítógépes talpvizsgálat

Talpfelvétel folyamata

1. Adatlap felvétele

A talpvizsgálat az adatlap felvételével kezdődik. Láthatóak azok az adatok, melyeket mindenképpen ki kell tölteni ahhoz, hogy a vizsgálatot folytathassuk.

talpbetet_keszites_01.jpg

 

2. A kép rögzítése

A páciens mezítelen talppal áll fel a dobogóra. A dobogón levő üveg teherbírása bevizsgáltan 500 kg, tehát nem kell aggódni, hogy beszakad.

talpbetet_keszites_02.jpg

 

3. A kép rögzítése

A felvétel fekete-fehérben készül el, hiszen nem a színekre, hanem a nyomott területek különböző „fényességére" (brightness) vagyunk kíváncsiak.

talpbetet keszites 03 a

A program kétféle módon is kiszínezi a fekete-fehér képet, hogy jól értelmezhetőek legyenek az izobár, azaz azonos mértékben nyomott területek.

talpbetet keszites 03 b

A digitális felvétel 3D formában is megjeleníthető, a tér 3 irányában elforgatható.

talpbetet keszites 03 c

 

4. A betét szerkesztése

A kiszínezett képre a megfelelő korrekciós modulokat helyezzük fel úgy, hogy az erősen nyomott területeket ne érintse, de új, korrekciós nyomvonalat képezzen.

talpbetet keszites

 

5. A szerkesztés méretarányos kinyomtatása

talpbetet keszites

 

6. A betét összeállítása

A kinyomtatott alaprajz alapján a talpbetéteket kézi munkával állítjuk elő. Szakképzett munkatársaink a bőriparban megszokott precizitással , magas szakmai színvonalon végzik ezt a munkát. Arról, hogy a felvitt elemek a megfelelő helyen legyenek, a többszöri minőség-ellenőrzés gondoskodik. Mindegyik talpbetét más és más, nincs két egyforma. Ez a fő oka annak, hogy a betét összeállítás manufaktúraszerűen működik.

talpbetet keszites 06 a


talpbetet keszites 06 b

 

Gyógytalpbetét: 25-től 34-es méretig: 24000.- Gyógytalpbetét: 35-től 52-es méretig: 25000.- 
Munkavédelmi talpbetét: 30000.-
Prémium és sport talpbetétek: 30000.-


Az összeg a vizsgálat és a talpbetét árát is tartalmazza.

 

 

A számítógépes talpvizsgálat jelentőségéről bővebben

A számítógépes talpvizsgálat jelentőségéről bővebbenAz, hogy talpunkon megfelelően oszoljon el a súly, elsődleges az egészséges tartás, és csontjaink, ízületeink védelme miatt. Viszont sokszor nem vesszük észre, hogy valami nem megfelelő talpunk súlyelosztásában, és csak akkor tudatosodik bennünk a probléma, amikor már fájdalommal járó tüneteket tapasztalunk, persze ez megelőzhető egy számítógépes talpvizsgálattal!

A számítógépes talpvizsgálat során a szakember megvizsgálja talpunk felfekvését az adott felületre, és azt is, hogy milyen a súlyelosztása ennek a területnek. Ehhez mérten elkészít egy talpbetétet, ami ezek után nagyban javítani fogja tartásunkat, sokkal kényelmesebb lesz vele a járás, és ami a legfontosabb, megfelelően osztja el a terhelést csontjainkon és ízületeinken.

Ha szeretne számítógépes talpvizsgálaton részt venni, és hatékonyan tenni egészségéért, akkor a legjobb helyen jár! Képzett szakembereink minden esetben az Ön számára legmegfelelőbb megoldást fogják javasolni talpproblémái orvoslására!


Talpbetétkészítés: előre egyeztetett időpontban!

Ede Cipőbolt  06 20 267-9371

 


1.